Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста авторизуйтесь здесь.
FGHIGate на GaNJa NeTWoRK ST@Ti0N - Просмотр сообщения в эхоконференции ENET.SYSOP
Введите FGHI ссылку:


Присутствуют сообщения из эхоконференции ENET.SYSOP с датами от 10 Jul 13 21:42:12 до 05 Jul 24 12:03:09, всего сообщений: 12525
Ответить на сообщение К списку сообщений Предыдущее сообщение Следующее сообщение
= Сообщение: 2637 из 12525 ====================================== ENET.SYSOP =
От   : Björn Felten                     2:203/2            19 Aug 15 19:05:19
Кому : Ward Dossche                                        19 Aug 15 19:05:19
Тема : Link confirmation
FGHI : area://ENET.SYSOP?msgid=2:203/2+55d4b746
На   : area://ENET.SYSOP?msgid=2:292/854+a4067562
= Кодировка сообщения определена как: CP437 ==================================
Ответ: area://ENET.SYSOP?msgid=2:292/854+a4075780
Ответ: area://ENET.SYSOP?msgid=2:5020/545+55d4f1c3
==============================================================================
WD> along with making the perfect fries ...

   That I can help you with, Ward. It all comes down to knowing the chemical reactions taking place with the starch in the potato.

   1. After having sliced the potato in 15mm slices, boil them for 10 minutes.

   2. Deep freeze the chips for 60 minutes to dry-freeze them.

   3. Fry them in 130C oil for five minutes.

   4. Raise the temperature to 180C and fry them until golden, usually seven to eight minutes.

   5. Let them settle on a paper towel until the oil is drained.

   Thusly endets this cooking class from the Swedish Chef.  8-)

--- Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sv-SE; rv:1.9.1.16) Gecko/20101125
* Origin: news://felten.yi.org (2:203/2)

К главной странице гейта
Powered by NoSFeRaTU`s FGHIGate
Открытие страницы: 0.071014 секунды