Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста авторизуйтесь здесь.
FGHIGate на GaNJa NeTWoRK ST@Ti0N - Просмотр сообщения в эхоконференции ENET.SYSOP
Введите FGHI ссылку:


Присутствуют сообщения из эхоконференции ENET.SYSOP с датами от 10 Jul 13 21:42:12 до 05 Jul 24 12:03:09, всего сообщений: 12525
Ответить на сообщение К списку сообщений Предыдущее сообщение Следующее сообщение
= Сообщение: 2644 из 12525 ====================================== ENET.SYSOP =
От   : Alexey Vissarionov               2:5020/545         20 Aug 15 00:10:00
Кому : BjФrn Felten                                        20 Aug 15 00:10:00
Тема : Link confirmation
FGHI : area://ENET.SYSOP?msgid=2:5020/545+55d4f1c3
На   : area://ENET.SYSOP?msgid=2:203/2+55d4b746
= Кодировка сообщения определена как: CP866 ==================================
Ответ: area://ENET.SYSOP?msgid=2:203/2+55d4fa9e
==============================================================================
Good ${greeting_time}, BjФrn!

19 Aug 2015 19:05:18, you wrote to Ward Dossche:

WD>> along with making the perfect fries ...
BF> That I can help you with, Ward. It all comes down to knowing the
BF> chemical reactions taking place with the starch in the potato.
BF> 1. After having sliced the potato in 15mm slices, boil them for
BF> 10 minutes.

Yes (approximately).

BF> 2. Deep freeze the chips for 60 minutes to dry-freeze them.

Not really necessary.

BF> 3. Fry them in 130C oil for five minutes.
BF> 4. Raise the temperature to 180C and fry them until golden,
BF> usually seven to eight minutes.

Yes (frying at 150C for 10...15 minutes is also ok).

BF> 5. Let them settle on a paper towel until the oil is drained.

The mesh colander is also ok.

BF> Thusly endets this cooking class from the Swedish Chef.  8-)

Bork-bork-bork... :-)


--
Alexey V. Vissarionov aka Gremlin from Kremlin
gremlin.ru!gremlin; +vii-cmiii-cmlxxvii-mmxlviii

... god@universe:~ # cvs up && make world
--- /bin/vi
* Origin: http://openwall.com/Owl (2:5020/545)

К главной странице гейта
Powered by NoSFeRaTU`s FGHIGate
Открытие страницы: 0.046097 секунды